Ontdek wat we voor u in petto hebben!

Installatie en renovatie van elektriciteit

Met onze jarenlange expertise bent u bij ons aan het juiste adres voor de elektriciteitswerken in uw woning of bedrijfspand. Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat, ons team staat klaar om een mooi afgewerkte installatie op te leveren. In elk gebouw werken wij alsof het het onze is. Net zoals u  houden wij van een perfecte afwerking.

U kan bij ons terecht voor zowel klassieke elektriciteitsinstallaties als voor tal van toepassingen met domotica. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Installatie van binnen- en buitenverlichting

De verlichting van uw woning of bedrijfspand is één van de meest opvallende aanhorigheden bij uw elektriciteitsinstallatie. Daarom vonden wij het als elektriciteitsaannemer niet meer dan normaal om ook in verlichting experts te worden.

In onze fotocollectie ontdekt u alvast tal van projecten waar wij de verlichting in voorzien hebben. We hebben ervaring met de meest uiteenlopende systemen en wensen, ook de verlichting van úw dromen is voor ons geen enkel probleem!

Installatie van zonnepanelen

Groene stroom is niet meer weg te denken uit onze straten. Ook al worden er amper nog subsidies uitgekeerd voor zonnepanelen, ze blijven toch de beste investering qua energie, zowel bij particulieren als ondernemingen. Bovendien kan je de panelen vaak betalen met een voordelige groene lening.

Dankzij onze expertise kan ook u genieten van de energie die de zon uitstraalt: wij installeren zonnepanelen zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Ventilatiesystemen

Ventilatie is essentieel voor een gezond binnenklimaat voor mens en dier. Het raam openzetten was jarenlang de beste ventilatie, maar uiteraard is die methode niet erg energiebesparend. Dankzij een ventilatiesysteem blijft de lucht in uw woning voortdurend ververst worden.

Wij kunnen voorzien in mechanische ventilatie bij nieuwbouw van zowel particuliere als bedrijfsgebouwen, alsook bij renovatie indien uw woning hiervoor geschikt is.

Dit zijn onze laatste nieuwe projecten:

Volgende foto's geven een greep uit onze verwezenlijkingen: 

Elektriciteit

Zonnepanelen

Verlichting

Ventilatie


Contacteer ons

Van Der Biest Elektriciteitswerken BVBA
Nederweg 9C
9520 Sint-Lievens-Houtem
Tel.: 053 41 71 62 - GSM: 0496 99 86 35
KBO: BE0555.644.605
Erkend aannemer: 36412
 
LogoVDB inverted
Dit veld is verplicht!
Ongeldige e-mailadres!
Invalid Input
Dit veld is verplicht!
Invalid Input

Webdesign en hosting door WAVI, uw partner op het web!